wie zijn we

Incompany Mediation adviseert en faciliteert om arbeidsconflicten te voorkomen, te managen en op te lossen en zo te komen tot een meer conflictvaardige organisatie.

Incompany Mediation adviseert en ondersteunt organisaties bij het implementeren en/ of optimaliseren van Mediation als oplossingsmethodiek bij geschillen.

 

Visie

Mensen die met plezier naar hun werk gaan leveren de beste prestaties.

Incompany Mediation zorgt voor inzicht in de conflictvaardigheid van een organisatie en ondersteunt bij het conflictvaardiger maken van de medewerkers en de organisatie. Wij doen dit door het bieden van een onafhankelijk geschillenloket en het trainen van medewerkers op conflictvaardigheid. Wij zorgen ervoor dat mediation als vanzelfsprekend wordt ingezet bij geschillen in organisaties. 

De gevolgen van een arbeidsconflict dat uit de hand loopt, kunnen zijn: demotivatie, verzuim, vervanging, verloop, reputatieschade en ongewenste beëindiging van een dienstverband. Deze gevolgen kosten een organisatie veel tijd, energie en geld.

De diensten van Incompany Mediation zorgen voor een bedrijfscultuur waarbij medewerkers problemen eerder signaleren en zelf samen oplossen. Zij maken vanzelfsprekend gebruik van mediation om de werkrelatie te verbeteren en plezier in het werk te behouden. Deze bedrijfscultuur zorgt voor betere bedrijfsprestaties en bespaart op kosten van arbeidsconflicten.

Missie

Meer medewerkers die met plezier naar hun werk gaan door volwassen gedrag in het omgaan met conflicten.

Integriteit en gedrevenheid zijn kenmerkend voor Incompany Mediation. Ruime kennis en ervaring op het gebied van mediation in combinatie met jarenlange operationele managementervaring bij grote organisaties zorgt ervoor dat Incompany Mediation in staat is organisaties te laten groeien naar een grotere conflictvaardigheid en hiermee exitkosten, ongewenst verloop en ziekteverzuim als gevolg van arbeidsconflicten te reduceren en onnodig verlies van kennis en kwaliteit binnen de organisatie te voorkomen. 

Samenwerking

Als oprichter en coördinator van het Intern Mediation netwerk (IMn) organiseert Loek Jonk vanaf 2014 vier keer per jaar de Interne Mediation netwerk (IMn) bijeenkomst met als doel kennis en ervaring met betrekking tot interne mediation te delen. Aan deze bijeenkomsten wordt onder andere deelgenomen door: UWV, APG, NS, Rijkswaterstaat, Rabobank, Gemeente Vlaardingen, Gemeente Zaanstad, Corbion, Mediation pool van het Ministerie van Defensie en UMCG. Deze organisaties zitten in verschillende fases van het inbedden van mediation in hun organisatie waardoor kennis en ervaring vanuit de verschillende fases kan worden gedeeld wat helpt bij het constant verbeteren van de dienst interne mediation bij de aangesloten organisaties.  

Deze kennis en ervaring wordt ook gebruikt voor innovatie en om de diensten die Incompany Mediation biedt continu te verbeteren.

Over Incompany Mediation

Loek Jonk, oprichter en eigenaar heeft meer dan 12 Jaar ervaring met interne mediation in een grote organisatie en geeft 10 jaar conflictvaardigheidstrainingen.  Tevens is hij 10 jaar actief als buurtbemiddelaar in gemeente Heerhugowaard. Dit gekoppeld aan 25 jaar senior management ervaring levert de vaardigheden op om interne mediation robuust in een organisatie te kunnen implementeren en bedrijven conflictvaardiger te maken.

 

Vanaf 2012 worden de mediations (begeleidt door Loek Jonk) door de deelnemers beoordeeld met onderstaande waardering:

 • Vindt u dat u vooraf goed bent voorgelicht over mediation: 
  Ja 100%

 • Hoe waardeert u de kwaliteit van de mediator (schaal 1-10):
  8,6

 • Adviseert u anderen mediation in te zetten bij een arbeidsconflict:
  Ja 98%

 • Hoe waardeert u het resultaat van de mediation (schaal 1-10): 7,1

Incompany Mediation

Irenelaan 6

1862 EB Bergen NH

06 506 545 08

info@incompanymediation.nl
 

KvK 75430983
BTW NL001531549B26
IBAN NL11 TRIO 0379 7099 29

sitemap

​voor wie

wat doen we

-onderzoek en advies

-groeien

-implementeren

-begeleiden

-trainen

-loket

-mediation

wie zijn we

actueel

privacyverklaring

connect

 • LinkedIn - Incompany Mediation