wie zijn we

Een gedreven organisatie waarvan de diensten zijn gebaseerd op grote management en mediation kennis en ervaring

Pagina “Wie zijn we”

Met 25 Jaar management ervaring en 12 jaar ervaring als MfN register mediator en conflictvaardigheidstrainer is Loek Jonk in 2019 gestart met Incompany Mediation.

 

Incompany Mediation is gebouwd op de overtuiging dat goed evenwicht tussen verantwoordelijkheden en bevoegdheden van medewerkers leidt tot optimaal functionerende teams en organisaties. Het zorgt voor meer motivatie, creativiteit en betrokkenheid.

Naast dit evenwicht is het goed samenwerken en constructief met verschillen van inzicht om kunnen gaan essentieel. Om dit te realiseren bieden wij de volgende diensten aan:

  • Mediation

  • Ondersteuning bij groei naar zelforganisatie

  • Training en workshops conflicthantering en samenwerking

  • Team-coaching

 

Naast het bieden van deze diensten, houden wij ons met verschillende activiteiten bezig die gericht zijn op conflictvaardigheid en samenwerking.

Zo wordt er onderzoek gedaan naar het meetbaar maken van de conflictvaardigheid en samenwerking in een organisatie. Dit doen we in samenwerking met de Hanzehogeschool, Mediationpoint en Moodindicator.

 

Ook organiseert Incompany Mediation vier keer per jaar een bijeenkomst voor grote organisaties die intern Mediation beschikbaar stellen. Tijdens deze bijeenkomsten worden kennis en ervaring met elkaar gedeeld. Deelnemers aan deze bijeenkomsten zijn onder andere: UWV, APG, Rijkswaterstaat, Rabobank, Gemeente Zaanstad, Corbion, UMG en de Mediation pool van het Ministerie van Defensie.

 

Verder geloven wij in het concept van zelforganisatie. Bij het groeien naar zelforganisatie gaat het in de basis om cultuurverandering. Dit is een complex proces waarbij per organisatie of team gekeken moet worden hoe men hierin kan groeien. Incompany Mediation biedt in samenwerking met L’Estro Armonico diensten aan waarmee vanuit verschillende perspectieven de groei naar zelforganisatie ingezet kan worden.

 

Wij zijn ook lid van Go4People, een netwerk wat zich richt op het centraal stellen van de mens in de organisatie, waarbij zelforganisatie en werkgeluk richtlijnen zijn. Op basis van intervisie wordt kennis en ervaring op deze gebieden met elkaar gedeeld.

 

Uit ervaring kennen wij het positieve effect dat goed samenwerken en constructief met conflicten om kunnen gaan, heeft op een organisatie. Het is onze uitdaging uw organisatie zo te ondersteunen dat ook u dit positieve effect gaat ervaren.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar Info@incompanymediation.nl of bellen naar telefoonnummer 06 50654508.