top of page

Coaching en training

Workshops

Conflicthantering, conflictvaardigheid en groepsconflicten zijn interessante onderwerpen die tijdens teambijeenkomsten of MT sessies behandeld kunnen worden. Incompany Mediation biedt een aantal leuke workshops aan, variërend van 2 tot 4 uur, die gericht zijn op bewustwording van de dynamiek rondom conflicten. Ook wordt er inzicht gegeven in de invloed die men zelf op conflictsituaties kan uit- oefenen.

 

De workshops worden op aanvraag gegeven en kunnen worden aangepast naar de wensen van de groep.

Dien hier uw aanvraag voor een workshop in en wij nemen binnen 8 werkuren contact met u op om verdere afspraken te maken.

 

Training conflicthantering

Op basis van kennis en jarenlange mediation en management praktijkervaring heeft Incompany Mediation een bedrijfsgerichte training voor conflicthantering opgezet. Deze training zorgt ervoor dat de deelnemers inzicht krijgen in de dynamiek van een conflict en hoe zij hier bewust mee om kunnen gaan. Dit helpt bij het constructief om kunnen gaan met conflicten. Deelnemers krijgen inzicht in het effect van het eigen gedrag op conflictsituaties en biedt handvaten om escalatie van conflicten te voorkomen.

 

De training is op aanvraag wordt afgestemd op de klant situatie.

Kosten € 150,- ex. btw per persoon. Locatie regio Amsterdam.

meld je aan

 

2 Daagse training conflicthantering en leidinggeven

Deze training is bedoeld voor leidinggevenden en zorgt voor bewustwording van de impact die de manier van leidinggeven  heeft op de conflictvaardigheid van een team. De training is gelijk aan de training "conflicthantering" en biedt een extra module Leidinggeven. In deze module wordt onder andere ingegaan op de mogelijkheid een team te laten groeien in conflictvaardigheid, door te voorzien in de basisbehoeften van de medewerkers.  

De training is op aanvraag en wordt afgestemd op de klant situatie.

Kosten € 500,- ex. btw per persoon. Locatie regio Amsterdam. 

meld je aan

 

 

2 Daagse training conflicthantering met bedrijfsvisie en strategie

Deze training is interessant voor directie leden en beleidsbepalende managers. Er wordt een samenvatting gegeven van de training "conflicthantering en leiding geven" waarna verdere verdieping plaats vindt voor het bepalen van beleid en strategie op het gebied van conflictvaardigheid. Zo worden onder andere de negatieve gevolgen van een arbeidsconflict inzichtelijk gemaakt en wordt ingegaan op arbeidsdiversiteit, generatie verschillen en bedrijfscultuur. Ook worden vaardigheden en systemen die ondersteunend zijn aan de conflictvaardigheid van een organisatie behandeld waarbij de ervaringen en resultaten  opgedaan tijdens de onderzoeken naar de conflictvaardigheid van een organisaties, meegenomen. 

 

De training is op aanvraag en wordt toegespitst op de situatie van deelnemende organisaties.

Kosten € 600,- ex. btw per persoon. Locatie regio Amsterdam. 

meld je aan

bottom of page