training

Training conflicthantering

Op basis van kennis en jarenlange mediation en management praktijkervaring heeft Incompany Mediation een bedrijfsgerichte training voor conflicthantering opgezet. Deze training zorgt ervoor dat de deelnemers inzicht krijgen in de dynamiek van een conflict en hoe zij hier bewust mee om kunnen gaan. Dit helpt het escaleren van een conflict te voorkomen. Ook krijgen de deelnemers inzicht in het effect van het eigen gedrag tijdens conflictsituaties en wat zij zelf zouden kunnen doen om escalatie te voorkomen.

Training conflicthantering en leidinggeven

Deze training is bedoeld voor leidinggevenden en zorgt voor bewustwording van de impact die de manier van leidinggeven  heeft op de conflictvaardigheid van een team. De training is gelijk aan de training "conflicthantering" en biedt een extra module Leidinggeven. In deze module wordt onder andere ingegaan op de mogelijkheid een team te laten groeien in conflictvaardigheid, door te voorzien in de basisbehoeften van de medewerkers.  De opzet van deze  module is gebaseerd op de Maslov theorie gecombineerd met 25 jaar management ervaring.

Training conflicthantering met bedrijfsvisie en strategie

Deze training is interessant voor directie leden en beleidsbepalende managers. Er wordt een samenvatting gegeven van de training "conflicthantering en leiding geven" waarna verdere verdieping plaats vindt voor het bepalen van beleid en strategie op het gebied van conflictvaardigheid. Zo worden onder andere de kosten van een arbeidsconflict inzichtelijk gemaakt en wordt ingegaan op arbeidsdiversiteit, generatie verschillen en bedrijfscultuur. Ook worden vaardigheden en systemen die ondersteunend zijn aan de conflictvaardigheid van een organisatie behandeld waarbij de ervaringen en resultaten  opgedaan tijdens de onderzoeken naar de conflictvaardigheid van een organisatie, worden meegenomen.

 

Trainings-data:

 

15 november:  Training conflicthantering 

Kosten € 350,- ex. btw per persoon, inclusief lunch. Locatie regio Amsterdam.

meld je aan

 

22-23 november:  2 Daagse Training conflicthantering en leidinggeven 

Kosten € 700,- ex. btw per persoon, inclusief Lunch. Locatie regio Amsterdam. 

meld je aan

 

29-30 november: 2 Daagse Training conflicthantering met bedrijfsvisie en strategie 

Kosten € 700,- ex. btw per persoon, Inclusief lunch. Locatie regio Amsterdam. 

meld je aan

 

Het is ook mogelijk om de training aan te passen aan de specifieke behoeften van uw organisatie. De training wordt dan op maat gemaakt. De kosten zijn afhankelijk van de benodigde aanpassingen en het aantal deelnemers dat aan de training gaat deelnemen. 

 

U kunt zich per mail aanmelden voor een van bovengenoemde trainingen. U ontvangt dan van ons de verdere informatie en bevestiging. Minimaal 2 weken voor de trainingsdatum ontvangt u de trainingsdocumentatie en de exacte locatie.

Indien u geïnteresseerd bent in een training die gericht is op de behoefte van uw organisatie, kunt u via mail of telefonisch contact met ons opnemen. Wij stemmen dan graag de mogelijkheden met u af.

Incompany Mediation

Irenelaan 6

1862 EB Bergen NH

06 506 545 08

info@incompanymediation.nl
 

KvK 75430983
BTW NL121207456B02
IBAN NL11 TRIO 0379 7099 29

sitemap

​voor wie

wat doen we

-onderzoek en advies

-groeien

-implementeren

-begeleiden

-trainen

-loket

-mediation

wie zijn we

actueel

connect

  • LinkedIn - Incompany Mediation